När, var och vad vill du äta?

Hos oss hittar du något för alla smaker. Vi har flera restauranger på området med olika öppettider, för att kunna erbjuda dig en bit mat när du är hungrig. Läs mer i vår lunchguide och välj vad just du är sugen på! 

Nyhet! Välkommen att boka bord online

 

Våra restauranger -var vill du äta?

När vill du äta?

Morgonstund har guld i mun -frukost!

Är det frukost du är sugen på välkomnar vi dig till vår härliga frukostbuffé på hotellet. Öppet alla dagar för dig som vill slippa det egna stöket i stugan eller husvagnen. Förboka gärna frukosten, senast i samband med incheckning.

Självklart så ingår frukosten när du bor på vårt hotell.

 

Bäste frukostgäst,

Från och med lördagen den 7 februari flyttar frukostserveringen till vår stora restaurang i samma hus som bowlingen. Den tillfälliga flytten beror på att vi renoverar golvet i frukostköket. Vi är snart på plats på hotellet igen. Håll utkik på hemsidan!

 

 

Brunch9.jpeg

Hungrig mitt på dagen -lunchbuffé!

Vad vore Mora Parken utan sin lunchbuffé! Vår största restaurang VH´s  serverar måndag till fredag en läcker lunchbuffé med minst två varmrätter, alltid ett vegetariskt alternativ och stort salladsbord. Även utvalda helger serveras lunch. Följ oss på sociala medier för att ta del av våra erbjudanden och arrangemang.

Är du bara lite hungrig eller om du besöker oss på en helg är du alltid välkommen till Bowlingbaren. Här serverar vi enklare rätter från grillen och här kan du också njuta av kaffe, fika och snacks.

Öppettider

 

IMG_7375.jpg

På kvällskvisten -middag!

När det börjar närma sig kväll och det kurrar i magen 

IMG 2513 kopia - original (85887).jpg

Butiken

Vill du hellre känna lugnet i ditt eget krypin och njuta av egenlagad mat finns ett stort utbud av varor i vår butik på campingen. Butiken är öppen under högsäsong på sommaren och då har vi fyllt hyllorna med allehanda livsmedel och dagligvaror.

 

Och du, missa inte det nybakade brödet på morgonen! Doftar ljuvligt i husvagnen.

 

Välkommen in!

 

Öppettider hittar du här