Dagens lunch

 

Stor buffé med minst två goda varmrätter samt ett vegetariskt alternativ och dagens soppa. Stort salladsbord, smör och nygräddat bröd, dryck samt kaffe och kaka.

Måndag 22 april

Stängt

Tisdag 23 april

Fiskgratäng med citron - smörsås och kokt potatis

Raggmunk med stekt fläsk samt lingonsylt

Onsdag 24 april

Ugnspocherad fisk med vitvinssås

Jägarfärsbiffar med enbärsgräddsås, gele och kokt potatis

Torsdag 25 april

Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde

Portergryta med kokt potatis och pressgurka

Fredag 26 april

Cocospanerad stekt fisk med limesås och kokt potatis

Helstekt kotlettrad med grönpepparsås och klyftpotatis

Pris 95 kr. Pensionärslunch 80 kr

Specialkost

Specialkost är oftast inga problem för hos oss, men för att vi ska kunna servera dig smidigt och lätt uppskattar vi om du kontaktar oss och meddelar dina önskemål innan du kommer.

 

Affärslunch

Ibland passar det bättre att sitta till bords och få lunchen serverad. Vi erbjuder serverad affärslunch med en två eller tre rätter. Avdelade och anpassningsbara matsalar i olika storlekar kan användas för t ex lunchmöte. Kontakta oss för förslag.

Pensionärslunch + bowling = 120kr

Som pensionär kan du kombinera en vällagad lunch med en timmes bowling alla dagar då vår dagens lunch är öppen. Ta med några vänner så är arrangemanget komplett. 

Ring för att boka bana, 0250-276 40 eller använd länken nedan.

Vi har även öppet kvällstid

Vi har även öppet kvällstid. Vår största restaurang, VH´s, öppnar vi upp för à la carte på fredagar och lördagar. Ofta har vi något trevligt erbjudande eller trubadur, eller både och! Kika i vår Eventkalender för att hålla kolla koll på trubadurkvällar och After Work. Måndag till torsdag serverar vi kvällens middag i Ljustret Bistro och Bar, vår restaurang på hotellet. Boka gärna bord!

På söndagar är det Bowlingbaren som står för menyn, men dröj inte för länge. Vi stänger oftast klockan 18.00 för att hämta krafter för en ny vecka!