Våra lokaler

Konferera längs Vasaloppsspåret! Mora Parkens konferenscenter tillgodoser både ledningsgruppens och den större kongressens mötesbehov. 

 

Våra 8 lokaler är av varierande storlek varav den största har kapacitet för upp till 450 personer. Alla är utrustade med hög konferensstandard, från penna och papper till dataprojektor och trådlöst nätverk. Samtliga lokaler är rymliga och flexibla med fönster för bra ljusinsläpp. Mora Parkens välkomnande foajé med tillhörande konferensservice, ser till att er konferens blir till ett positivt minne.

I vår hemtrevliga, luftiga miljö finns gott om plats för kreativa små gruppmöten, men Mora Parkens anläggning kan också snabbt byta skepnad till välkomnande mässhall med utställarytor och seminarierum i olika storlekar.

Vi tar gärna emot dig och guidar dig runt på plats. Kontakta konferensservice för att boka ett besök! 

Läs mer om våra lokaler

Smågan och Risberg

Smågan är vår minsta lokal där man ledigt sitter 10 personer kring det ovala bordet. Perfekt för styrelsemötet, ledningsgruppen eller som grupprum.

Även Risberg passar den mindre gruppen utmärkt. Risberg lämnar större utrymme till valfri möblering. 
De sköna soffgrupperna alldeles utanför lokalen ger bra möjligheter till grupparbeten.

Lokalkapacitet

  Smågan Risberg
Bio: - 25p
Skol: - 20p
Öar: - 24p
Styrelse:   10p 12p
U-bord: - 18p
Golvyta: 30kvm 47kvm

 

Mångsbodarna, Evertsberg och Oxberg

Mångsbodarna, Evertsberg och Oxberg kan användas antingen var för sig som enkellokaler 
eller tillsammans som dubbel- eller trippellokal, beroende på gruppens storlek.

Flexibla lösningar med t ex vikväggar gör lokalerna anpassningsbara. Alla lokaler har, både gemensamt och enskilt, stora fönster med bra bra ljusinsläpp. Från Mångsbodarna har man direkt tillgång till vår uteplats i söderläge. Perfekt för grupparbete och fikapaus

Lokalkapacitet
  Enkel Dubbel Trippel
Bio: 36p 60p 100p
Skol: 30p 48p 70p
Öar: 30p 54p 62p
Styrelse: 16p    
U-bord: 22p    
Golvyta: 50kvm 100kvm 150kvm

Krångåsen

Ljus och pigg lokal i hotellbyggnaden med närhet till hotellrummen. Perfekt för den övernattande konferensen. Gott om soffor och sittgrupper utanför Krångåsen förenklar för grupparbeten.

Stora fönster för bra ljusinsläpp. Egen altandörr direkt ut bjuder in till många, sköna bensträckare. Nära till uteverandan för grupparbeten och fikapaus i solen.

Lokalkapacitet

  Krångåsen
Bio: 25p
Skol: 22p
Öar: 24p
Styrelse: 12p
U-bord: 18p
Golvyta: 40kvm

Stora Salen och Hökberg

Stora Salen är vår största lokal som tar emot såväl stora konferenser och föreläsningar som mässor, middagsarrangemang och musik- och dansevenemang. Här finns en stor scen med ljud- och ljusanläggning och en stor projektorduk så att även publik i raderna längst bak ser bra.

I anslutning till scenen i Stora Salen finns ett mindre konferensrum, Hökberg. Det är alltid tillgängligt vid hyra av Stora Salen, men kan även användas separat för en mindre grupp. 

MP_stora_salen.jpg

Lokalkapacitet

  Stora Salen Hökberg
Bio: 450p 20p
Skol: 80p 20p
Öar: 150p 16p
Styrelse:   12p
U-bord: - 20p
Golvyta: 180kvm+biyta 50kvm

 

Följ med på en VR-visning!

Välkommen in på Mora Parkens konferenscenter. Klicka på länken och ta dig runt i vår huvudbyggnad där de flesta konferenslokalerna finns.

VR-visning i all ära, men vi tar såklart gärna emot dig på en IR-visning också. 

VR-visning Mora Parken

Planritningar