Campa hos oss, alla dagar, hela året!

Mitt i Vasaloppsarenan och på promenadavstånd från Moras charmiga centrum ligger vår camping. Öppet året runt 

Vackert belägen vid Österdalälven ligger vår natursköna camping och stugby. Ett centralt läge mellan stad, sjö och natur. Förutom Vasaloppsarenan som passerar genom anläggningen finns hotell, nyrenoverade servicehus, tennishall, simhall och gym inom området.

Barnen aktiverar sig själva i den kluriga hinderbanan eller äventyrsgolfen. På området finns flera lek och badplatser. Närheten till Mora centrum ger ett rikt utbud av shopping, café och restauranger. 

På området finns två restauranger med olika inriktning.

Till Moras rika utbud av kultur, shopping och vackra centrum är det gångavstånd. Du kör enkelt till och från platserna via bommen vid butiken och behöver därför inte köra långt inom campingområdet.

Bredvid platserna har vi en alldeles nybyggd station för tömning och fyllning av vatten och latrin. Samtliga platser har hårdgjord yta att stå på samt ström.

Du som besöker Mora med husbil men inte bor hos oss kan komma till oss bara för att tömma och fylla vatten, detta betalar du i receptionen under lågsäsongen, så släpper vi in dig genom bommen.  

313 campingtomter med el

Totalt 600 campingtomter

4 servicehus

Öppet året runt

2 badplatser

4 restauranger

Hur vill du bo?

Campingtomt med el

Vår camping har 600 campingplatser varav 313 är elplatser. Inför sommaren 2016 byggdes nya husbilsplatser. De ligger precis intill campingens hjärta med närhet till servicehus, butik och restaurang.

 

Campingtomt utan el

När du väljer att stå hos oss på en plats utan el står det dig fritt att välja mellan våra många grönytor. Det enda du måste tänka på är att inte blockera en plats med el och att hålla säkerhetsavståndet till andra ekipage.

Tältplats

Kommer du till oss med tält har du möjlighet att boka samtliga platser, med eller utan el. De flesta tältare väljer att campa utan tillgång till el och då väljer du fritt mellan många vackra platser på området. Tänk bara på att inte blockera en elplats och att du håller säkerhetsavståndet till andra ekipage. Vill du ha tillgång till el rekommenderar vi dig att kontakta receptionen för att boka då vi gissar vi att du vill ha gräsyta att slå upp ditt tält på. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Säsongscamping

Vacker , vit vintersäsong med skidspår utanför husvagnsknuten eller en lugn plats i solen att koppla av på. Hos oss hittar du det mesta. 

Säsongscamping
flygfoto1.jpg
DSC_5927.jpg
163.jpg
DSC_5818.JPG
IMG_4020-kopiera_800x.jpg